Scoala 2 Bucuresti

Despre noi

Povestea școlii gimnaziale nr. 2

Odată cu dezvoltarea oraşului Bucureşti a apărut necesitatea extinderii reţelei şcolare de pe raza oraşului. Astfel că în noiembrie 1980 a fost înfiinţată Şcoala Generală nr. 2. Aceasta a început să funcţioneze într-un local propriu, nou construit pentru această destinaţie. În perioada 2006-2012 clădirea şcolii a intrat într-un amplu proces de reabilitare. 

Astfel au fost renovate toate sălile de clasă, laboratoarele şi cabinetele (prin montarea de  linoleum de trafic intens, zugrăvirea pereţilor, montarea de table şcolare noi, montarea de jaluzele), au fost reabilitate şi modernizate grupurile sanitare, a fost reparată terasa scolii, a fost refăcută întreaga faţadă a şcolii, a fost renovată şi modernizată întreaga bază sportivă a unităţii, a fost refăcută împrejmuirea unităţii. Au fost înlocuite toate geamurile cu unele de tip termopan, clădirea a fost izolată la exterior cu polistiren, au fost înlocuite toate caloriferele şi ţevile de la sistemul de încălzire. A fost reabilitata sala de sport. 

Începând cu anul şcolar 2012-2013 unitatea noastră  funcţionează sub denumirea „ŞCOALA GIMNAZIALĂ NR. 2”, în cadrul căreia există clase de nivel primar şi gimnazial.

Ofertă educațională
AN ȘCOLAR 2017-2018 - NIVEL DE INVATAMANT PRIMAR

ÎNVĂȚĂMÂNT PRIMAR

ÎNVĂȚĂMÂNT GIMNAZIAL

Activitatea la ciclurile primar şi gimnazial se desfăşoară într-o singură locaţie, având:

Pentru siguranţa elevilor şi a spaţiilor şcolare unitatea este dotată cu: